Bijna iedereen heeft tegenwoordig een Internetverbinding, dus kunt u een camera voor de beveiliging aansluiten. U kunt natuurlijk een duur abonnement afsluiten bij een beveiligingsbedrijf of eenmalig een investering doen door een (aantal) camera (s) aan te schaffen. Tegenwoordig hoeft er ook bijna niet meer geboord te worden omdat de meeste camera`s draadloos aan te sluiten zijn en heel goed beveiligd kunnen worden zodat u geen mee kijkers heeft. En het hoeft zeker geen duizend euro te kosten. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van hoeveel camera`s u wilt plaatsen. Wij kijken naar de dekking van uw bedrijf of huis en bepalen samen met u hoeveel camera`s er nodig zijn om uw dierbare bezittingen te beveiligen tegen inbrekers.

Vaak heeft een camera een afschrikkende werking op ongenode gasten omdat die het risico lopen dat de praktijken gefilmd worden en zodoende de pakkans aanzienlijk groter wordt.
Al de camera's die wij plaatsen hebben nachtzicht.
U ziet misschien niets maar de camera ziet alles, ook in het donker met heel weinig of geen licht.
En mocht er dan toch iemand binnenkomen en de camera vernielen? Geen probleem, de beelden zijn veilig opgeslagen op een server in het buitenland waar u zeven dagen terug kunt kijken met een app op uw mobiele telefoon of computer.
U kunt de beelden rechtstreeks doorsturen naar de instanties zoals de Politie of verzekerings maatschappij.

Ook kunnen de camera's zo geconfigureerd worden dat u een seintje krijgt wanneer er "iets" waargenomen wordt op uw bedrijf of in uw huis. Het is dan mogelijk direct mee te kijken wat er op dat moment gebeurt. U kunt aan de hand van de beelden zelf besluiten of u overgaat tot actie.
Klik op afspraak maken voor een bezoek of offerte.
Camera beveiliging
Afspraak maken
010-3417366 | 06-42517296
Maandag - Vrijdag  10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag                10.00 uur - 14.00 uur
Zondag                   Gesloten
Computerreparatie | Onderhoud |
HANSACOM
GEEN STUDENT | GEEN CONTRACT | 25 JAAR ERVARING | ALTIJD GARANTIE | ALTIJD PRIJSOPGAAF | WIJ KOMEN AAN HUIS EN BEDRIJF