Installatieservice
U koopt een apparaat en gaat snel naar huis om het te installeren en in gebruik te nemen. Vol goede moed begint u de gebruikershandleiding door te bladeren, en dat blijkt toch een ingewikkeld karweitje te worden. Geen nood Hansacom installeert alle denkbare apparaten. Hieronder ziet u een lijst van de apparaten die wij installeren
Iedere nieuwe pc moet zoals dat heet geconfigureerd worden voordat u hem in gebruik kan nemen. Dat noemen we afstellen naar uw gemak. Vaak moet u het systeem ook eerst up-daten. Ook een antivirus programma is meestal niet geïnstalleerd. Of het is vaak een probeerversie. Ook zogenaamde bloatware wordt door ons verwijderd Wij stemmen het systeem af op uw gebruikerwensen zodat u alleen de knop om hem aan te zetten nog hoeft in te drukken.
Printers zijn tegenwoordig ook draadloos. Voor sommige mensen is het een crime om zo`n apparaat draadloos aan te sluiten. Bespaar uzelf een hoop ergernis en laat het door Hansacom doen.
Een NAS ( Networked Attached Storage ) is toch wel een verhaal apart. Het is geen kwestie van neerzetten en aansluiten en klaar. Poorten moeten geconfigureerd worden zodat u buiten het huis de NAS ook kan benaderen. Daarbij wilt u misschien het systeem in RAID (redundant array of independent disks ) zetten.Uw gegevens worden dan gespiegeld op een tweede harddisk zodat u bij een crash geen gegevensverlies heeft. En natuurlijk kunt u hem op de SMART tv aansluiten zodat u films kunt kijken. Als het hier begint te duizelen dan kunt u het beter aan een vakman overlaten. De monteur van Hansacom sluit het allemaal perfect voor u aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een SMART tv  in huis. Je kan er mee het Internet op games op spelen en met de standaard software zijn er legio mogelijkheden. Ook leuk als u hem op de NAS ( zie boven ) wil aansluiten of uw eigen thuisbioscoop met  bijvoorbeeld een soundbar of een 7 in 1 geluidsinstallatie.
Dat kan behoorlijk ingewikkeld worden. Komt u er niet uit dan is er redding van Hansacom.
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. Maar goed instellen is voor veel mensen nog een probleem, zeker bij ouderen. Hansacom zorgt ervoor dat er een back-up gemaakt wordt en dat er een antivirus programma geïnstalleerd wordt.  
Je bestanden in de Cloud is het toverwoord tegenwoordig. Makkelijk want je kan ze overal ter wereld bekijken.Ook handig als je telefoon bijvoorbeeld kapot gaat dan heb je de foto’s nog op een veilige plaats staan. Maar je kan er ook voor zorgen dat foto’s die je neem automatisch ge-upload worden naar je eigen plek in de Cloud. terwijl u wacht stellen wij de Mobiele telefoon in zodat u er geen omkijken meer naar heeft.
WIFI kan voor heel veel ergernis zorgen. Denk hierbij aan een wegvallende verbinding of gewoon een slecht bereik. Vaak ligt het aan de werking en of instelling van de apparatuur die daar gebruik van maken zoals de modem of apparatuur in de buurt die storing kunnen veroorzaken. Wij meten de bereikbaarheid en stellen indien nodig de modem in op een ander WIFI kanaal.
Software kan over het algemeen gewoon geïnstalleerd worden. Maar soms dan werkt het gewoon niet (goed). Vaak ligt het aan de configuratie van de pc. Instellen is dan het enige dat gedaan hoeft te worden. Komt u er niet uit? Bestel dan een monteur en hij lost het probleem op.
Wij bouwen alle hardware in die je kan bedenken van een Computer. Wilt u een nieuwe videokaart of geluidskaart in laten bouwen door ons? geen probleem. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons voor een compleet moederbord en alle componenten die denkbaar zijn om uw Computer goed te laten functioneren.
Afspraak maken
010-3417366 | 06-42517296
Maandag - Vrijdag  10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag                10.00 uur - 14.00 uur
Zondag                   Gesloten
Computerreparatie | Onderhoud |
HANSACOM
GEEN STUDENT | GEEN CONTRACT | 25 JAAR ERVARING | ALTIJD GARANTIE | ALTIJD PRIJSOPGAAF | WIJ KOMEN AAN HUIS EN BEDRIJF