Voordat het fout gaat is het noodzakelijk om alle bestanden in een back-up op te slaan. En dat kan elk moment zijn.
Klik op deze link en maak eerst een Back-up van uw systeem. lees de handleiding op uw gemak door en nadat u de Back-up heeft gemaakt keert u terug naar deze pagina.


U heeft nu dus een Back-up gemaakt en dan is het tijd om eens te kijken naar uw antivirusprogramma. Heeft u die nog niet geinstalleerd op uw systeem dan kunt u die hier gratis downloaden. De reden dat ik voor AVG heb gekozen is omdat dit antivirusprogramma in zowel de gratis als betaalde versie veruit het beste scoort. Hou er rekening mee dat nadat u op de link hebt geklikt het downloaden direct begint. Volg de aanwijzingen op het scherm en kom dan terug naar deze pagina.


U heeft nu een degelijk antivirusprogramma dat jaren mee gaat en nog gratis ook.
Nu moet u onverlaten nog buiten de deur houden dus het systeem updaten. Aangenomen dat u Windows 10 draait gaat u eerst het systeem updaten. Dat gaat heel gemakkelijk door op deze link te klikken gaat uw systeem op zoek naar de laatste updates van Windows 10 en eventueel Office. Geef de app toestemming om uw instellingen te openen en klik daarna op zoeken naar updates.


Uw systeem is nu al een stuk veiliger, maar nog niet veilig genoeg. IObit is een softwarebedrijf dat fantastische programma`s gratis en betaald heeft om uw systeem in een topconditie te houden. De programma`s die hieronder vermeld worden zijn allemaal gratis te downoaden en zorgen er ook voor dat malware en dergelijke buiten de deur blijft.


IObit uninstaller verwijderd programma`s grondig en veel beter dan Windows. Het laat geen sporen achter van programma`s die verwijderd zijn en alle register vermeldingen worden ook grondig en op een veilige manier verwijderd.
Klik op het logo om Uninstaller te downloaden.


Driverbooster is een programma dat al uw drivers upto-date houdt. op die manier zorgt u er voor dat alle drivers bijgewerkt zijn. Dat komt de stabiliteit van het systeem ten goede. Bovendien loopt u niet de kans een driver te downloaden van een malafide website wat weer voor gevaar kan zorgen zoals een systeemcrash. Klik op het logo om driverbooster te downloaden.Advanced systemcare is een programma dat de algehele staat van uw PC in de gaten houd. Laat het programma een paar keer per maand draaien en u zal merken dat het lekker vlot blijft werken. Klik op het logo om Advanced systemcare te downloaden.Malware fighter is een programma dat op ieder systeem thuishoort. Het zorgt er voor dat malware buiten de deur blijft en dat uw systeem gevrijwaard blijft van meekijkers geen kans krijgen om uw systeem over te nemen. Klik op het logo om Malware fighter te downloaden
Systeem beveiliging
Hansacom
helpdesk en fraude voorlichting