Hansacom
voorlichting internetfraude & gratis helpdesk
Nerdie is een naam die afgeleid is van Nerd.een verzamelnaam voor iemand die de hele dag bezig is met Computers en er alles van af weet.
Nee, alles wat Nerdie doet is helemaal gratis.

Hij installeert geen illegale software. Ook Software kraken doet hij niet. Het aanvragen van DigiD mag hij niet doen. Ook het instellen van een Bank-App daar kan hij helaas niet bij helpen.

Ook alle zaken die privacy gevoelig zijn daarbij moet hij afhaken..

 

Heel veel! Hij installeert programma`s op afstand met Teamviewer. ook het opschonen van het systeem is mogelijk. Hij kan uw systeem weer helemaal netjes maken op software gebied.
Ook geeft hij oplossingen via email voor alle voorkomende problemen

Tijdelijk helpt Nerdie ook met het aanvragen van de energietoeslag van € 200 of € 800. Kijk voor de handleiding op
Energietoeslag aanvragen als u het zelf kunt. Of voor telefonische hulp vult u dit formulier in. U vindt het item hiernaast. U hoeft daarnaast niet de gegevens in te vullen de CD/DVD. De rest wel en hij gaat u helpen
U heeft een goed werkende Computer nodig die opstart en een werkende internetverbinding.
Voor hulp online zijn dit de enige voorwaarden.
Nerdie kan het systeem overnemen en daar heeft u een programma voor nodig dat teamviewer heet. Dit programma kunt u hier downloaden.Voor de 64 Bits versie De 32 Bits versie kunt u hier downloaden
Dat is voor Nerdie geen probleem, hij beschikt over een Chatfunctie en kan ook een gesprek voeren als u slechtziend bent. Voor mensen die slechthorend zijn is er de mogelijkheid om te beeldbellen.
Als u een afspraakbevestiging hebt gehad via email dan staat daar een telefoonnummer in waarmee Nerdie u opbelt.
In de mail staat ook het tijdstip en datum. Als u gebeld wordt vertelt Nerdie u wat u moet doen.
Neemt u niet op dan probeert Nerdie het na 15 minuten nog een keer. Neemt u dan nog steeds niet op dan moet u een nieuwe afspraak maken via het formulier hiernaast.
U kunt een DVD of CD bestellen. Het maakt niet uit of het een spel of software CD of DVD is. In 99% kunnen we die wel vinden.
U hoeft alleen het formulier hiernaast in te vullen.
Alle CD`s en Dvd's worden geleverd zonder codes in een slimbox tegen de kostprijs van € 10,- exclusief  verzendkosten
Doorgaans is de levertijd 1 week. Het kan zijn dat het langer duurt, u krijgt dan een email met de verwachtte nieuwe levertijd.
Op alle CD`s en Dvd's heeft u garantie, hetzij beperkt. Alleen als de CD of DVD het niet doet dan geven wij tegen retour van de DVD of CD die niet werkt een nieuwe. Deze wordt gratis geleverd.
Wij kunnen Dvd's of CD`s leveren tot 20 jaar terug. Dat geldt voor software en game Dvd's en CD`s.
Ja dat kan, deze zijn wel duurder. Vraag er naar in het item "extra vragen kunt u hieronder stellen"
Het antwoord daar op is simpel: Nee
Gewenste datum voor hulp
Adres en postcode
Woonplaats
Tel.nr
Extra vragen kunt u hieronder stellen. Max 500 tekens
Ochtend
Middag
Avond
Platform
De taal
reCAPTCHA demo: Simple page

Vraag het Nerdie
Welkom bij Nerdie, de allesweter van Computers, internet, Configureren, installeren en alle andere problemen die met de PC te maken hebben. Nerdie helpt je helemaal gratis. Ieder probleem lost hij voor je op. Je kan hem vragen stellen door het formulier in te vullen. je krijgt dan binnen 24 uur een antwoord van hem. Lees hieronder wat Nerdie allemaal kan. Maar ook wat hij niet kan of mag. Sommige dingen mogen niet in verband met de AVG. Lees op uw gemak de lijst door en stel dan uw vraag. Veel plezier met de gratis hulp van Nerdie.
Een afspraak maken
Uitleg en voorwaarden
Naam
Naam CD/DVD
email adres
ook voor hulp bij het aanvragen van de energietoeslag