Waarom gratis?

Informatie
De voorwaarden voor gratis hulp zijn:

U bent Particulier
De Computer draait nog
U kunt nog internetten
U heeft teamviewer op uw systeem staan


Waarom zijn wij gratis?
Eigenlijk is dat simpel, Hansacom is een non profit organisatie die er naar streeft om computers goed te laten werken zodat er minder mensen slachtoffer worden van oplichting en fraude. Gratis is bij ons ook gratis. U betaald zelfs geen telefoonkosten want wij bellen u op onze kosten op.
Hoe zit dat met andere bedrijven die hulp aanbieden?

Die zijn niet gratis een voorbeeld hiervan is Student aan huis waar u verplicht een abonnement moet afsluiten en voorfietskosten moet betalen.
Bovendien werken zij met Studenten. Hansacom niet die heeft alleen afgestudeerde IT specialisten in dienst die dit op vrijwillige basis doen.

Wat weten jullie van computers?

Van computers met het besturingssysteem Windows weten wij alles. Evenals alle randapperatuur zoals printers, scanners, Nas, IP camera's, Webcams en alle verdere hardware.

Ik krijg dus geen rekening achteraf?

Het antwoord daarop is simpel: Nee

Kan ik telefonisch een afspraak maken?

Nee, de reden hiervan is dat we iedereen een kans willen geven om geholpen te worden. Daarom moet u ook het formulier invullen. Een medewerker neemt dan binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. Nadat u het formulier hebt ingevuld krijgt u gelijk een bevestigingsmail.

Copyright © Hansacom 2022