Online hulp

Onderhoud
Wij kunnen uw Computer onderhouden via een online verbinding. Dit doen we met teamviewer. Dit programma is gratis te downloaden op www.teamviewer.com.
We doen dan het volgende:
Opschonen van de computer
Eventuele virussen verwijderen.
Het systeem updaten.
Loze bestandsverwijdering.
De algele staat van de computer meten ( temperatuur en dergelijke)
Eventueel defragmenteren. (Niet bij een SSD schijf)
Schoonmaak
Dat doen we niet met een doekje bij u thuis maar online. Terwijl u meekijkt wat we doen wordt het systeem helemaal als nieuw gemaakt. Het is dus groot onderhoud en kan ruim een uur in beslg nemen. Hou daar dus rekening mee. U bent niet verplicht om thuis te blijven wij sluiten de computer af als we klar zijn. Het is wel gewenst dat u erbij blijft omdat we niet weten welke bestanden u wilt behouden en welke er weg mogen. U behoudt natuurlijk de volledige regie over uw systeem.
Advies
Voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Stel u gaat zelf een Computer bouwen dan is het belangrijk om te weten wat wel en wat niet kan. Wij kunnen u daar bij helpen. Ook als u randapparatuur wilt aanschaffen dan kunt u ons benaderen. Wij weten waar u het voordeligst uitbent en dat kan soms aardig wat euro's schelen. Neem gerust contact met ons op en vul het formulier in.
Apple
Wij kunnen u niet helpen als u een Apple apparaat heeft. De reden hiervan is dat Apple een te klein marktaandeel heeft. Het is voor ons dus niet rendabel.
Kan ik jullie opbellen?
Ja u kunt ons opbellen op de aangegeven tijden. Dat wil zeggen alleen als we open zijn. Het kan zijn dat het druk is en u moet wachten. Mocht dit te lang zijn dan kunt u de verbinding verbreken, wij bellen u dan terug binnen 24 uur. Mededeling: Wij nemen alle telefoon gesprekken op. Niet voor trainingsdoeleinden maar om goed te inventariseren. Nadat u geholpen bent worden de gespekken verwijderd. Kijk voor de verdere informatie op "contact" in het menu.
Formulier invullen
Om een aanvraag in te dienen moet u eerst een formulier invullen. U kunt daarin aangeven waar u hulp mee wilt. Mocht het zijn dat u een CD of DVD wil aanvragen dan moet u zo volledig mogelijk aangeven om wat voor soort DVD of CD het gaat.

Copyright © Hansacom 2022