Hansacom
voorlichting internetfraude & gratis helpdesk
Beveilig je systeem met Hansacom
Het is belangrijk om uw systeem te beveiligen tegen Hackers en andere onverlaten die het op uw (belangrijke) bestanden hebben voorzien. Daar zijn verschillende manieren voor om dat te doen. Bijvoorbeeld is een antivirusprogramma een must.
Maar ook het onderhoud is belangrijk. Een Computer kan je niet zo neerzetten en er verder niets meer aan doen, daar komen gegarandeerd problemen van.
Daar zijn gratis programma`s voor maar ook betaalde. Welke beter is? Eigenlijk maakt dat niet zo heel veel uit. Vaak is het zo dat u bij de betaalde versie wat meer mogelijkheden heeft, maar in essentie doen ze waar ze voor gemaakt zijn.
Hieronder heeft u de mogelijkheden om uw Computer afdoende te onderhouden.
Het is aan u of u later overgaat naar de betaalde versie.
Met wat hieronder staat kunt in ieder geval er voor zorgen dat uw systeem voldoende beschermd is  tegen Hackers.
Updaten
Microsoft is met Windows 10 begonnen om niet meer tussendoor updates aan te bieden. Of dat slim is? Het zal een reden hebben. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om zelf ook even te kijken of er updates voor uw systeem zijn.
Dat doet u door op het  pictogram hiernaast te klikken. U gaat dan gelijk naar instellingen op uw apparaat. Kijk of er updates zijn en installeer deze eerst alvorens u verder gaat. Nota bene: Heeft u ook Office op uw PC staan dan wordt deze ook gelijk bijgewerkt.Voordat het fout gaat is het noodzakelijk om alle bestanden in een back-up op te slaan.
En dat kan elk moment zijn. Klik op deze link en maak eerst een Back-up van uw systeem. lees de handleiding op uw gemak door en nadat u de Back-up heeft gemaakt keert u terug naar deze pagina .
Klik op het print icoontje om de pagina uit te printen. Backuptekst voorlezen


Tot slot, mocht u hem nog niet hebben kunt u het beste gratis antivirus-programma downloaden. AVG staat bekend als een van de antivirus-programma`s die 100% werkt tegen Ransomware. U kunt de website bezoeken van AVG door op het kruisje hiernaast te klikken.
klik op het logo hiernaast en download de PDF die  grafisch laat zien hoe u een Back up maakt. U heeft hier PDF reader voor nodig die u hier kunt downloaden.
Let er wel op dat u de gratis versie download en geen andere opties aanklikt in het linker scherm.
lees voor